Huis te koop

435000€

4 slaapkamers 185 vierkante meters

Immoweb code : 20159165
Immoweb code : 20159165

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
185 vierkante meters bewoonbare ruimte
739 vierkante meters grond

Omschrijving

Goed gelegen open bebouwing met zonnige tuin

Ontdek dit schitterend pand tijdens de Open-Huyzen-Dag die doorgaat op 21/09 om 9u30. Inschrijven kan via [email protected]

Deze prachtige, residentieel gelegen woning, situeert zich vlakbij de Polders van Kruibeke. Op een boogscheut treft u het gezellige centrum van Bazel met winkels, restaurants, cultuur, enzovoort. Van hieruit heeft u een goede verbinding met belangrijke invalswegen en de E17. Natuurliefhebbers kunnen genieten van de diverse wandel- en fietsroutes in de omgeving.

U wordt meteen gecharmeerd door de ruime inkomhal, van waaruit u toegang heeft tot de aangename, lichtrijke leefruimte met aansluitend de gedeeltelijk geïnstalleerde keuken met eetplaats. Vervolgens treffen we een ruime berging/wasplaats en een apart toilet.
De eerste verdieping herbergt vier slaapkamers en een grote badkamer met douche, toilet en een wastafel.
De tweede verdieping voorziet in een ruime bergzolder.

Het absolute hoogtepunt van deze woning is de schitterende, zuid- west georiënteerde tuin met uitnodigend terras. De hoge groenschutting garandeert privacy, waardoor u in alle rust kunt genieten.

Parkeren vormt geen probleem. De woning beschikt over een ruime vrijstaande garage van 30m² en een oprit met plaats voor meerdere voertuigen.

Bent u op zoek naar een open bebouwing met zonnige tuin, op een toplocatie in Bazel?
Voor meer informatie of een bezoek, contacteer Roger ([email protected] of 0473 69 93 34).
Ontdek ons volledig aanbod op www.huyzen.be

Neem contact op